Tuesday, 1 November 2011

ALOE VERA GEL


KHASIAT SEPERTI ALOE VERA YANG BARU DITUAI

Daun Aloe Vera boleh dikatakan daun ajaib. Ia mengandungi lebih 200 sebatian.

Forever Aloe Vera Gel sememangnya dihasilkan daripada daun aloe vera asli, melalui proses penstabilan yang dipatenkan. Ia sesuai untuk bagi orang sihat untuk mengekalkan kesihatan. Ia juga bagus untuk yang menghadapi sebarang masalah kesihatan dan membantu proses penyembuhan.

Forever Aloe Vera Gel sangat digemari kerana ia sangat berkesan untuk mencuci kotoran. mendapan dan kerak yang terdapat pada saluran usus iaitu DETOX.  Sekalipun kotoran dan mendapan di usus sudah bertahun-tahun dan amat degil untuk disingkirkan, kelembutan pada Forever Aloe Vera Gel mampu meresap dan menanggalkan ia daripada terus terlekat pada usus. Kesannya, usus menjadi bersih. Ini membolehkan lebih banyak nutrien makanan dapat diserap dengan baik. Seterusnya, badan akan jadi lebih sihat dan bertenaga sekaligus mampu melawan pelbagai penyakit lain dalam badan secara semulajadi. Dari segi luaran pula, perut akan kelihatan lebih kempes.
   
     Forever Aloe Vera Gel dimantapkan untuk membekalkan anda dengan asid amino, vitamin, mineral, polisakarida, enzim dan berbagai-bagai faktor kesihatan yang lain untuk membantu memperkuatkan system imun dan pemulihan anda. Ia dapat membantu meningkatkan kesihatan secara umum.

     Forever Aloe Vera, boleh dikatakan sebagai minuman wajib untuk anda jika anda:-
     i)     berhasrat untuk mencari penawar berkhasiat untuk meredakan sebarang
            kesakitan tetapi tidak tahu hendak memilih yang mana satu makanan kesihatan
            yang baik untuk anda.
    ii )    sekadar berhasrat untuk mengekalkan kesihatan anda.
    iii )   melancarkan sistem penghadaman.
    iv )   mengurangkan kebas-kebas badan dan anggota.
    v )    menurunkan berat badan anda (elok diambil bersama Forever Arctic-Sea).
    vi)    mengurangkan kolestrol dalam darah (diambil bersama Forever Arctic-Sea).
    vii)   merawat dan mengurangkan kesan strok (diambil bersama Forever Arctic-Sea).


Cara Mengamalkan AV GEL
 


permulaan, kami juga tidak mahu badan anda terlalu terkejut dengan pertambahan nutrien. Suka untuk kami cadangkan agar anda meminumnya dalam 30ml (dalam 4 sudu besar) setiap pagi dan malam sama ada sebelum mahupun selepas makan. Ia boleh diminum terus begitu sahaja.

     Bagaimana pun, sesetengah   daripada pelanggan kami memberitahu bahawa mereka rasa lebih bagus bila dicampurkan dengan 4 sudu besar gel tersebut dengan segelas air kosong.


Terpulang pada anda.

Tindakbalas atau healing Crisis

Sesetengah pengguna produk kesihatan akan merasa sedikit kesan 'melawan' pada awal pengambilan. Sebenarnya itu adalah tanda positif kerana badan anda mula bertindak balas dengan makanan tambahan yang anda ambil (kerana sebelum ini, mungkin badan anda telah biasa dengan ubat yang sedia ada).

 Jika kesannya terlalu teruk, boleh dikurangkan sedikit pengambilannya.  Kecuali jika anda benar-benar pasti bahawa anda sememangnya alah pada makanan tambahan ini, berhentilah mengambilnya. Jika tidak, teruskan pengambilannya sehingga anda sendiri boleh merasa kebaikannya


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...