Tuesday, 12 April 2016

GC MAX FAT BURNER


















Apa tu GC Max Fat Burner :
  • Kurus 10 Kali Lebih Pantas Dengan GC MAX Fat Burner
  • Dengan Campuran 10 Buahan Terbaik Dunia, Garcinia Cambogia dan Acai Berry
  • Tiada Bahan Kimia Berbahaya, Hanya Campuran Minuman Botani Yang Mampu Membuatkan Anda Kurus Dengan Pantas
  • Kesan Boleh Dilihat Dalam 1 Hari Penggunaan. Selera Makan Hilang!
Kebanyakan testimoni yang diterima, kesan juice pembakar lemak kami boleh dirasai hanya dengan sekali penggunaan. Selera makan berkurangan, bahagian yang berlemak terasa panas, berpeluh lebih banyak dari biasa kerana semasa proses bakar lemak, ia akan dikeluarkan melalui peluh, dan banyak lagi.
Tak perlu bancuh atau shake, cukuplah minum 2 sudu besar pagi dan malam, 1 jam sebelum sarapan pagi atau makan malam. Tiada bahan kimia berbahaya, hanya ekstrak Superfruits dalam minuman GC MAX Fat Burner ini. Selain GARCINIA CAMBOGIA, juice pembakar lemak kami ada mengandungi Acai Berry, dua-dua buah yang diperakui DR OZ sebagai pembakar lemak paling berkesan.


Kelebihan Garcinia Cambogia Max :

  • Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan
  • Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
  • Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
  • Meningkatkan metabolisma badan 
  • Membaiki sistem perncernaan supaya senang lawas
  • Rasa bertenaga walaupun kurang makan
  • Rasa mixed berries yang sangat sedap! Cam Ribena !
  • Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas.


Cara Penggunaan GC MAX Fat Burner
  • Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan
  • Minum minima 2 liter air kosong sehari ( WAJIB )
  • Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
  • Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
  • Jauhi makanan segera, berminyak dan bergula sementara dalam proses kurangkan berat anda
NOTED : U Olls Tak Perlu Follow Cara yang di cadangkan... U oll just MAKE SURE (PENTING !!) minum air masak Sehari paling Sikit 2 Liter Sehari.. Itu memang WAJIB !! Jangan Terkezut tau lepas seminggu timbang, berat u olls turun hehe

FAQ GC MAX FAT BURNER
1. Bolehkah wanita mengandung atau memberi susu badan minum GC Max Fat Burner?

  • Tidak digalakkan


2. Adakah saya wajib diet untuk capai berat badan yang saya mahukan?
  • Tidak wajib, yang penting minum air kosong minima 2 liter sehari.


3. Berapa lama masa untuk saya lihat perubahan berat badan selepas minum GC MAX Fat Burner
  • Bergantung kepada individu. Tahap metabolisme badan, hormon mempengaruhi kesan.


4. Adakah GC Max Fat Burner selamat diminum?
  • Ya, kerana jus kami diadun 100% tanpa bahan kimia berbahaya. Hanya dari ekstrak buahan SUPERFRUITS sahaja. Jadi tak perlu risau.




FERYAL MIRACLE REJUV

Masalah rambut gugur?

Ermm memang dah famous dikalangan kita-kita yang dah meningkat usia ni.
Maklumlah dengan factor persekitaran sekarang ni, agak mudah kita mendapat masalah berkaitan rambut seperti, rambut gugur, rambut kusam, kulit kepala gatal, kutu, rambut berbau dan memacam lagi lah. 
Lepas tu takkan nak biarkan je? Ishkk takut-takut terus jadi botak pulak kepala ni kan. 
Ni aku nak citer mengenai rawatan rambut gugur ini, iaitu FERYAL MIRACLE REJUV.
Feryal Miracle Rejuv ini berfungsi membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis serta membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda. Ia juga akan mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak masalah kebotakan.
Feryal Miracle Rejuv meningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut dan juga berfungsi untuk menghilangkan stress. 
Bagaimana Feryal Miracle Rejuv Mampu Membuatkan Rambut & Kulit Kepala Anda Jadi Sihat?
Feryal Miracle Rejuv adalah hasil kombinasi dari bahan seperti Beet Root Extract, Jojoba Oil & Argan Oil.
ΑRGΑΝ ΟΙL Μеmbаntu mеnguаtkаn аkаr rаmbut, mеmbеrі khаѕіаt dаn mеmulіhkаn kulіt kераlа уаng rоѕаk, dаn mеnуіhаtkаn rаmbut.
ЈΟЈΟΒΑ ΟΙL Μеmbаntu mеrаngѕаng реrtumbuhаn rаmbut bаru, mеnуubur dаn mеnghіtаmkаn rаmbut dаn mеlеmbаbkаn dеngаn mеnуіhаtkаn rаmbut dаrі аkаr hіnggа kе huјung.
Dikuatkan dengan ASSENTIAL OIL Membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress.
Siapa Yang Perlu Feryal Miracle Rejuv Ini?
Lelaki & Wanita tidak kira tua atau muda yang mempunyai masalah seperti berikut :-
➔ Masalah Rambut GUGUR.
➔ Gatal Kulit Kepala.
➔ JERAWAT di Kulit Kepala.
➔ Masalah Kelemumur BERSEPAH-SEPAH.
➔ Kepala Banyak Kutu.
➔ Kulit Kepala Banyak Daki.
➔ Kulit kepala BERMINYAK.
➔ Belahan rambut semakin luas.
➔ Rambut Kusut dan Bercabang.
Cara nak Guna?
Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.
Bila Kesan Awal Boleh Dirasai?
Tindakbalas setiap individu adalah berbeza-beza. Tetapi yang pasti anda akan rasa kesannya serta-merta selepas spray pada rambut atau kulit kepala.
Adakah Feryal Miracle Rejuv Ini Selamat & Halal?
Ya! Feryal Miracle Rejuv ini telah diuji dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Kandungan bahan ini 100% dari bahan semulajadi. Bahan utama adalah Argan Oil & Jojoba Oil. Anda boleh guna Feryal Miracle Rejuv ini tanpa ragu-ragu!
Ni saya sertakan beberapa testimoni untuk rujukan korang gak ek





FERYAL MIRACLE REJUV 
KANDUNGAN : 100ML 
Whatapps / sms 

Wednesday, 29 April 2015

BEUTSKIN ESSENCE

BEUTSKIN ESSENCE


Nama Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga ahli: RM223.00 


“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

5 FAKTOR UTAMA
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.
Photobucket


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka masa panjang :

- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

APAKAH YANG KAUM WANITA TAKUTKAN??
Selepas tempoh baligh, seorang
wanita akan melangkah ke alam perkahwinan, keibuan dan menopaus.

Setiap hari, wanita moden perlu mengendalikan pelbagai tanggungjawab di antara kerjaya, keluarga dan masa peribadinya. Selain daripada berusaha dalam kerjayanya, mereka turut memainkan peranan sebagai seorang isteri dan ibu, prihatin terhadap pendidikan anak-anak serta pelbagai perkara remeh yang lain, lalu kerap mengabaikan perihal penjagaan kesihatan diri sendiri!


Akibatnya, kesihatan mereka semakin merosot dan muncullah pelbagai simptom. Contohnya, ketidaksamaan endokrin menyebabkan obesiti, gangguan haid (dismenorea, amenorea, haid tidak tetap), simpton klimakterik (insomnia, panas baran, pempigmenan atau kemunculan plak senil) dan masalah-masalah lain berkait kesihatan wanita.


Maka, wanita takut menjadi gemuk, tua dan hodoh!


Oleh itu, mencari produk yang dapat melegakan masalah kesihatan wanita merupakan perkara yang sangat penting!


Kapsul
SNE dan BEUTSKIN ESSENCE yang diformulasi berasaskan 5 teori, di samping menggunakan seabuckthorn yang ajaib sebagai bahan utamanya merupakan berita baik untuk kaum hawa.

Kapsul
SNE dan BEUTSKIN ESSENCE membekalkan sel kita dengan nutrien yang mencukupi untuk mengaktifkan sel, menyelaraskan sistem endokrin, mencegah dan melegakan ketakseimbangan hormon. Ia juga menentang radikal bebas demi mencegah kerosakan yang diakibatkan ancaman radikal bebas kepada sel badan dan meningkatkan sistem imun dengan menangkis serangan bakteria dan virus, serta membaiki keadaan penyakit genetik.

Kaum wanita, anda harus menjaga kesihatan anda, agar anda sihat walafiat dan mendapat menjaga kesejahteraan orang yang disayangi, serta menjalankan tanggungjawab anda sebagai seorang isteri, ibu dan wanita berkaliber dengan sepenuh hati.


Photobucket
          (Antara testimoni yang didapati dari pengguna yang mencuba produk ini .. Beutskin Essence kembali menyemarakkan hubungan intim yang hambar..)


Cara mengamalkan

2 pg dan 2 mlm
seelok2nya dikunyah sehingga hancur

Selamat Berbeutskin

Diamond Hydration SLEEPING MASK


 LA'SOUL Diamond Hydration Sleeping Mask






LA'SOUL Diamond Hydration Sleeping Mask

4 Fungsi Utama Untuk Pembaikan Kulit Anda


Memutihkan dan Menghilangkan Bintik Hitam Serta Parut
Vitamin B3: Memutihkan kulit, efektif dalam mencegah pembentukan melanin.
Minyak Pati Lavender: Mengurangkan bintik hitam dan parut pada kulit.
Melembapkan
Asid Hialuronik: Membekalkan dan mengekalkan dan memberikan
kelembapan kepada kulit.
Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Mengurangkan Pembentukan Garis Halus
Beta Glucan: Memperbaiki kulit yang rosak, membekalkan nutrien
dan kelembapan yang
mencukupi kepada kulit serta mengurangkan pembentukan garis halus.
Mengkhasiatkan
Asid Amino: Mengkhasiatkan dan menghaluskan kulit.

LA'SOUL Diamond Hydration Sleeping Mask - Cara Penggunaan












1) Mencuci muka anda.
2) Anda dinasihati untuk gunakan toner pada muka untuk kesan yang lebih baik.
3) Sapukan gel masker muka La' Soul ke atas muka anda. Tidak perlu cucikannya.

LA'SOUL Diamond Hydration Sleeping Mask - Kesan Efektif, Testimoni Benar



LA'SOUL Diamond Hydration Sleeping Mask -  Soalan Lazim (FAQ)


1) Adakah Diamond White Hydration Sleeping Mask (DWHSM) sesuai untuk semua jenis kulit?
Betul. DWHSM amat sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya kulit jenis kering, berkedut, berpigmentasi dan sensitif.

2) Berapa lamakah baru dapat lihat kesannya?
Kesannya jelas kelihatan selepas pertama kali menggunakan produk ini. Terutamanya apabila bangun keesokan hari, anda boleh lihat kulit terasa lembap dan cerah berseri, ibarat seperti sebiji berlian yang mempesonakan, oleh sebab itu, produk ini dikenali sebagai ”Diamond Hydration Mask”. Penggunaan yang berterusan menjaminkan kulit cerah berseri.

3) Saya memiliki berbagai-bagai jenis masker, perlukah saya menggunakan DWHSM lagi? Kenapa ?
Kesannya jelas kelihatan selepas pertama kali menggunakan produk ini. Terutamanya apabila bangun keesokan hari, anda boleh lihat kulit terasa lembap dan cerah berseri, ibarat seperti sebiji berlian yang mempesonakan,
oleh sebab itu, produk ini dikenali sebagai ”Diamond Hydration Mask”. Penggunaan yang berterusan menjaminkan kulit cerah berseri.


4) Bagaimanakah cara penggunaan DWHSM?
Ia ditentukan oleh keperluan kulit anda. Golongan yang berusia 18 – 25 tahun perlu gunakan masker ini 2 – 3 kali seminggu. Jika kulit anda mempunyai masalah seperti pigmentasi, kering,
kulit kusam dan berparut, maka, anda boleh gunakan masker DWHSM setiap hari.
Tips: Untuk mereka yang kerap berada di luar rumah, produk ini sesuai diguna pada waktu malam. Ini kerana DWHSM dapat mengurangkan tekanan pada kulit yang letih dengan melembapkan kulit anda.


5) Kenapa DWHSM begitu popular?
DWHSM begitu popular kerana ia mampu mempercepatkan fungsi pembaharuan kulit dengan membekalkan nutrien dan kelembapan pada masa anda tidur iaitu dari pukul 10 pm hingga 2 am.

Skin Secret LIFTING GEL

 

LA'SOUL Skin Secret Lifting Gel



KULIT KUSAM?




INGIN NAMPAK MUDA?



JAWAPAN NYA



Cara Penggunaan




1) Cuci muka dengan pembersih muka dan keringkan.
Sapukan satu lapisan yang tebal di keliling muka dengan menggunakan satu paket masker La' Soul.
2)Biarkan masker La' Soul di muka selama 15-20 min. Apabila sudah kering bilas dengan air sahaja.
Anda akan merasa kulit anda mulai tegang apabila masker La' Soul beransur kering.
Rehatkan muka anda apabila memakai masker.


Saranan Penggunaan


* 20 tahun - 30 tahun : Seminggu sekali
* 31 tahun - 45 tahun : Seminggu 2 kali
* 46 tahun ke atas : Seminggu 3 kali
* Catatan : Adalah normal sekiranya kulit menjadi merah selepas menggunakan La' Soul.
                  Kawasan kulit yang kemerahan akan reda setelah sapukan dengan krim muka.  



Kesan Efektif, Testimoni Benar







3 Ramuan Utama Masker


Soy Phytoplacenta : Penggunaan Soy Phytoplacenta boleh meremajakan kulit anda. Kulit anda berubah menjadi lebih lembut, anjal dan berseri.
Pati Aloe Vera : Mempunyai Ciri-ciri seperti menenangkan menyejukkan, melembapkan, anti-keradangan dan sebagainya kepada kulit.

Fungsi utama peptide adalah seperti dibawah :
1) Tripeptide-29 : Kesan anti-penuaan
     - Menghasilkan kolagen
     - Meningkatkan keanjalan kulit
     - Mengurangkan kedut
     - Menghalang penghasilan kedut


2) Acetyl hexapeptide : Kesan anti-penuaan
     - Menghalangkan impuls mesej diantara oto dengan saraf. Sejurus mencegah pengecutan oto yang berlebihan supaya kedut-kedut muka dapat dihilangkan.
     - Oleh kerana ia tidak mengandungi toksin, tiada kesan sampingan akan timbul ketika pengecutan oto berlaku.


3) Hexapeptide-9 : Kesan anti-penuaan
     - Meningkatkan penghasilan kolagen, meningkatkan keanjalan kulit.
     - Memulihkan kulit yang rosak.


4) Nicotinoyl Tripeptide-1 : Faktor antioksidan, anti-keradangan, mencerahkan kulit 


7 pcs - RM 180

Whatapps - 019 6002400 

Skin Secret V LIFTING SERUM


ALAMI PERBEZAAN NYA

LA'SOUL Skin Secret V Lifting Serum




Mengapa pilih La’soul Skin Secret V Lifting Serum?






 
La’soul Skin Secret V Serum adalah produk perawatan kulit wajah yang mengandungi formula zat aktif yang digunakan untuk memperbaiki struktur kulit. Molekulnya yang lebih kecil dan formulasinya yang lebih pekat daripada pelembab memudahkan ia diserap oleh kulit untuk memperbaiki pelbagai jenis masalah kulit. Serum yang berkualiti tinggi mengandungi ramuan anti-penuaan seperti antioxidant, peptide dan kolagen untuk merawat masalah penuaan, kekeringan, kedutan, pigmentasi dan pori-pori besar dengan efektif.

 5 Fungsi Utama

1) Memperbaiki keanjalan kulit wajah.
2) Meratakan garis-garis halus, megurangkan kedutan.
3) Mencerahkan kulit kusam. 

4) Mengurangkan bintik hitam, seratakan tona kulit.
5) Melembutkan sel-sel mati, menyerikan kulit wajah.






Sejumlah 36 bahan-bahan semulajadi dengan 7 keutamaan bahan-bahan semulajadi


 








Eksperimen terbukti berkesan terhadap kedutan dan kulit kendur




 Soalan Lazim (FAQ)


1) Adakah serum ini sesuai untuk saya?
Terdapat banyak faktor yang boleh menyebabkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan, antaranya termasuk: genetik, gaya hidup, dedahan sinaran UV,
merokok, pengunaan produk kosmetik yang tidak sesuai. Biasanya, garis-garis halus dan kedutan akan muncul selepas orang yang berusia 25 tahun.


2) Bolehkah saya sering guna serum?
Anda boleh menggunakan setiap pagi dan malam, hanya mengikut cara penggunaan seperti di bawah. Gunakannya secara konsisten selama 2 minggu,
2 kali sehari untuk keputusan optimum.


3) Kenapakah saya perlu serum?
Oleh sebab darjah kepekatannya yang tinggi, keberkesanan pelembap adalah terhad kerana ia sukar diserap oleh kulit. Molekul serum yang lebih kecil
dan kandungan nutrisinya yang tinggi bukan sahaja memudahkannya diserap oleh kulit tetapi ia juga meningkatkan taraf kelembapan kulit. Oleh itu,
serum boleh memperbaiki pelbagai jenis masalah kulit dengam berkesan tanpa mengira apa jua usia.




SEKOTAK SEBOTOL - RM 125 termasuk penghantaran.


Whatapps - 019 6002400

 

Sunday, 29 March 2015

BeauteeWhite - Pro Whitening & Glowing



CERAH DALAM 7 HARI






BeauteeWhite - Pro Whitening & Glowing 7Days
 adalah supplement yang diformulasikan dari sumber berkualiti premium seperti :
  • Delima,
  • Sour Soup,
  • Collagen,
  • Acerolla Cherry,
  • Honey, Dates,
  • Citric Acid,
  • Water,
  • Xantum Gum,
  • Snow Lotus,
  • Apple,
  • Black Grape,
  • Habatus Sauda,
  • BlurBerry
ia menjadikannya pilihan terbaik,bertindak secara semulajadi tanpa kesan sampingan, boleh diamal oleh ibu hamil, menyusukan bayi dan juga lelaki. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3-7 hari pengambilan!


MANFAAT BeauteeWhite UNTUK KESIHATAN DALAMAN :
  • . Anti kanser.
  • . Menstabilkan tekanan darah.
  • . Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
  • . Merawat ekzema.
  • . Merawat imsonia.
  • . Merawat resdung.
  • . Merawat penyakit kencing manis.
  • . Merawat dan mencegah kanser payudara.
  • . Merawat dan mencuci buah pinggang.
  • . Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
  • . Bertindak sebagai Antibodi.
  • . Memberikan tenaga serta merta.
  • . Memberikan tidur yang nyenyak.
  • . Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
  • . Menegang dan menganjalkan payudara.
  • . Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
  • . Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
  • . Melawaskan pembuangan.
  • . Meningkatkan daya ingatan.
MANFAAT BEAUTEE WHITE UNTUK KECANTIKAN :
  • . Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
  • . Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
  • . Menjadikan kulit glowing secara natural.
  • . Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
  • . Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
  • . Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
  • . Menghilangkan sel kulit mati.
  • . Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
  • . Menghilangkan jeragat.
  • . Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
  • . Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
  • . Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
  • . Mengecilkan pori-pori.
KELEBIHAN LAIN BEAUTEE WHITE :
  • . Membantu memiliki bentuk badan yang ideal
  • . Mengawal berat badan.
  • . Membuang toksin dalam badan.
  • . Meningkatkan kadar metabolisme badan.
  • . Memberikan rasa kenyang.
  • . Mengawal nafsu makan.

CARA PENGAMBILAN :
► Hanya koyak sachet dan terus minum.
► Amalkan 1-2 sachet sehari untuk kesan dan rawatan terbaik.
Untuk Kesan Terbaik :
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum sarapan (perut kosong)

Nota :
Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan elakkan pengambilan kafein & alkohol.
Minum air bersih/suam yang banyak sepanjang hari.
Proses :
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekiranya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.
** Perubahan setiap orang berbeza.
** Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.


KANDUNGAN : 30sachet x 20ML / Free 1 Sachet!!! Tahan 1Bulan!

HARGA RM180 SEM & RM190 SS